Nieuwe artikelen

Er staan weer veel nieuwe artikelen op deze website!

* In de rubriek Margriet is het interview te lezen dat Bas onlangs had met schrijfster en columniste Marjan van den Berg over haar boek 'Hmmmmmm...'. Binnenkort in de papieren Margriet o.a. een groot interview van Bas met Ilse DeLange, wekelijks de jubileumrubriek met grote namen als Robert ten Brink en Daphne Deckers en een portrettenreeks met o.a. Tooske Ragas, Eddy Zoey en Pia Dijkstra.
* In het overzicht van Flow-publicaties staan twee nieuwe afleveringen van de rubriek 'De boeken van mijn leven', waarin boekhandelaren over hun favoriete titels vertellen. Ook in de komende nummers van Flow staan afleveringen die Bas heeft geschreven.
* Onder Trouw Interviews staan nieuwe afleveringen van de interviewrubriek  'Ik heb een droom' voor de zaterdagse bijlage 'Letter & Geest' van Trouw, met o.a. actrice Linda Wagenmakers, schrijfster Simone van der Vlugt en illustrator Loes Riphagen. Ook vind je hier het grote artikel dat Bas over voetbalboeken schreef t.g.v. de Kinderboekenweek.
* Ten slotte is ook het overzicht met kinderboekrecensies uit Trouw bijgewerkt tot na de Kinderboekenweek. Elke zaterdag staat er een nieuwe recensie van Bas in Trouw.
(17 oktober 2013)


© Bas Maliepaard 2021 | Disclaimer | Ontwerp - pmsmt