Updates!

Er staan weer veel nieuwe artikelen op deze website!

* In de rubriek Margriet is het interview te lezen dat Bas ter gelegenheid van Vaderdag had met musicalster René van Kooten. Ook een bijzonder gesprek met twee mannen die via een draagmoeder in de Verenigde Staten vaders werden van een tweeling. En een paar voorbeelden van de rubriek die Bas wekelijks voor Margriet maakt in het kader van het 75-jarig jubileum van het blad.
* In het overzicht van Flow-publicaties staan twee afleveringen van de rubriek 'De boeken van mijn leven', waarin boekhandelaren over hun favoriete titels vertellen. Ook in de komende nummers van Flow staan afleveringen die Bas heeft geschreven. In het Flow vakantieboek, dat nu in de winkel ligt, staan twee grote producties van Bas, over zoekboeken en over beloningsstempels en -plaatjes die leerkrachten vroeger uitdeelden.
* Onder Trouw Interviews staan twee afleveringen van de rubriek 'Vandaar dit boek', waarin auteurs vertellen over de totstandkoming van hun nieuwste publicatie. Ook het achtergrondartikel 'Slaven zijn honden, anders niet', dat Bas t.g.v. de Boekenweek schreef, staat online. De hele maand augustus 2013 schrijft Bas de interviewrubriek 'Ik heb een droom' voor de zaterdagse bijlage van de krant, 'Letter & Geest'.
* Ten slotte is ook het overzicht met kinderboekrecensies uit Trouw bijgewerkt tot aan het zomerreces. Begin september worden de wekelijkse besprekingen in de krant weer hervat. (26 juli 2013)

 


© Bas Maliepaard 2021 | Disclaimer | Ontwerp - pmsmt